Cartell informatiu
Cartell informatiu

Des de la Regidoria de Joventut, l’Espai Jove acollirà a partir de febrer una formació en Animació Juvenil i cursos monogràfics gratuïts coorganitzats amb les regidories de Joventut homòlogues dels ajuntaments d’Albal, Alfafar, Sedaví i Paiporta.


La formació per a Monitor/a d’Activitats de Temps Lluire Infantil i Juvenil per a Sedaví, Alfafar i Benetússer començarà el 9 de febrer i finalitzarà el 27 d’abril, i s’impartirà entre els Espais Joves d’Alfafar i Benetússer.

Cada setmana, les classes començaran divendres a l’Espai Jove de Benetússer en horari de 17 h. a 20 h. i continuaran els dissabtes a l’Espai Jove d’Alfafar en horari de 9 h. a 14 h. i de 15 h. a 18 h., quan finalitzaran fins el següent divendres.

Aquest curs tindrà una durada total de 310 hores i tindrà un cost de 140 €.


Per altra banda, també s’han programat cursos monogràfics sense cap cost, tot i que tindran preferència aquelles persones que s’hagen inscrit la Formació en Animació Juvenil.

El Curs de Manipulador/a d’Aliments tindrà lloc a Benetússer, i tindrà lloc els dimarts 20 i 27 de febrer, de 16 h. a 21 h.

No obstant, també es pot assistir a la resta de cursos programats als altres municipis veïns.


Per fer la preinscripció a qualsevol de les formacions heu d’emplenar el següent formulari: forms.gle/NpfTeh5BnXYdfzVp8. L’organització es posarà en contacte per confirmar la plaça.