En les passades eleccions del 23J, la població de Benetússer va fer que Compromís-Sumar fora 3a força al nostre poble. A més, la ciutadania ens ha situat per davant de Vox amb 271 vots més.

Amb les eleccions del 28M i del 23J seguim evidenciant que, encara que bona part del mapa s’ha tenyit de blau, Benetússer segueix votant progressisme front a involucionisme, ja que el bloc d’esquerres ha superat al bloc de dretes en les municipals, com en les autonòmiques, com en les Generals d’ara superant a la dreta en més de 700 vots.

També es destaca la mobilització de la gent amb una participació d’un 1,40% més que en les anteriors Eleccions Generals, on han votat més de 350 persones més respecte dels comicis del 10N de 2019.

Per últim, volem donar les gràcies a les 1.505 persones que van confiar en la candidatura de Compromís-Sumar al nostre poble. El resultat general es tradueix en que tindrem 4 diputats valencians (2 d’ells de Compromís) al Congrés dels Diputats per seguir portant la veu i visibilitzant els problemes valencians a la Cambra Baixa.

Podeu consultar tots els detalls dels resultats al nostre poble ací: