Ens concentrem davant l’Ajuntament per exigir un #FinançamentJust

El divendres, 16 de novembre, ens vam concentrar, un any més, davant de l’Ajuntament per demanar un finançament i unes inversions justes per als valencians i les valencianes.

Portaveus de l’equip de govern, Reme (Compromís), Loli (PSPV) i Cristian (EU), van efectuar la lectura del manifest. A més, s’han sumat el regidor Pepe (PP), els treballadors i treballadores de l’Ajuntament i veïns i veïnes del poble. D’aquesta manera, demanen un tracte just per part del govern central com a la resta de ciutadans de l’estat espanyol.

El manifest que es va llegir va ser el mateix de l’any passat, volent expressar, d’aquesta manera, que s’està exigit el mateix que fa un any al govern central i que, per tant, encara no s’ha complit. Com a introducció al manifest, es va recordar que ja fa un any d’aquella manifestació a la ciutat de València en la que es va aplegar molta gent per reclamar allò que es nostre.

Pots llegir i signar el MANIFEST ací: finançamentjust.com/manifest

 

Arxivat en: Ajuntament, Col·lectiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *