El nostre company Pepe va fer una ponència en la jornada “Participació ciutadana i transparència a l’àmbit local”

El dimecres, 14 de novembre, el nostre company de col·lectiu Pepe va fer una ponència en la Seu Nacional en la jornada “Participació ciutadana i transparència a l’àmbit local” orientada a seguir redactant el Programa Marc Municipal de Compromís per a les eleccions de 2019, del qual n’és membre de l’equip redactor.

Va exposar l’esborrany de l’apartat sobre Participació i Transparència amb la intenció de que les persones assistents el conegueren i pogueren opinar sobre ell i fer aportacions, propostes, canvis…

A més, van fer parlaments Neus Herrero, de Paterna, que ens va parlar de l’experiència de les juntes de barri i pressupostos participatius que va organitzar quan era regidora; Vallivana Murgui, que ens va parlar de la cultura participativa en la infància i l’adolescència a Llíria com a regidora de Polítiques Inclusives de Llíria; i Ignasi Garcia, que ens va parlar sobre Transparència Municipal Activa a Castelló de la Plana com a regidor de Transparència d’aquesta ciutat.

Després dels parlaments, es va donar pas a que el públic assistent fes propostes, canvis, aportacions… a aquest Programa Marc Municipal i, alhora, van fer preguntes a les persones ponents.

Arxivat en: Col·lectiu, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *