Consell Econòmic i Social Benetússer 25 03 2015

En esta sessió del Consell Econòmic i Social (CES) En Vicent Moreno, president de l’Escola Valenciana, ens va presentar el programa de la Trobada D’Escoles en Valencià  de la comarca de l’Horta Sud que es celebrarà al poble el proper dissabte 30 de maig.

El regidor encarregat de la Fira Associativa i Comercial (FAC), Sr. Aguar, ens va comentar les despeses de l’edició de 2014 d’esta Fira, i com sempre, supera la partida econòmica pressupostada de 35.000€ i s’han gastat més de 55.000€ i quedant pendent, com cada any, el cost de la meitat dels “stands” per a l’exercici següent.

L’any passat vàrem denunciar públicament i mitjançant un escrit entregat a tots els participants de la FAC, que el Sr. Aguar donava la possibilitat del pagament sense IVA als usuaris dels “stands”, un fet que des de un càrrec públic es inacceptable que es faça este tipus de proposta ja que genera uns ingressos en diners en negre per a l’empresa propietària dels “stands”.

El Sr. Aguar en va informar que per a esta edició el pagament serà per a tots amb l’IVA corresponent. Ens alegra que degut a la nostra denuncia este Regidor i per tant l’Ajuntament no continue efectuant irregularitats econòmiques il·legals.

Per altra part, hem tornat a constatat que el Sr. Aguar continua encarregant serveis o material a empreses que no son del poble i hem mostrat la nostra indignació, una vegada més, perquè no s’entén que en una Fira on el fi es potenciar el comerç local, des de l’Ajuntament es tolere que este Regidor (Sr. Aguar) no compte en primer lloc amb els comerços locals a l’hora de contractar qualsevol servei o material necessari per a la realització de la FAC.

Des de Compromís donem el nostre suport plenament al comerç local en tots els àmbits.

Part 1

Informació sobre la Trobada d’Escoles en Valencià 2015, que se celebrarà en Benetússer el 30 de maig.

Part 2

Memòria de la Fira associativa i comercial (FAC) any 2014. Informació sobre la FAC 2015.

Part 3

Preguntes sobre la Fac 2015.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *