Des de Compromís estem en desacord de com s’ha dut a terme el model de contractació i gestió del Centre esportiu (piscina). Es va portar endavant sense ser un servei completament municipal i per tant sense cap benefici per al poble.

¿Era necessari per al poble este Centre en estes condicions?  l’Ajuntament es sumava a la mateixa forma que ha aplicat el PP a la Generalitat, grans projectes urbanistics que després ens costa molts diners al ciutadans.

El contrat es va signar el 31 d’octubre de 2006 sobre concessió d’obra pública de “Redacción de proyecto, construcción y explotación de las piscines municipales y de las nuevas instalaciones deportivas y de ocio anejas a éstas”. Es va concedir l’apertura del centre sense estar finalitzades totes les obres. ¿Com es possible que l’Ajuntament atorgarà la llicencia d’obertura sense complir el contrat? De segur que a cap particular ens donen cap llicencia sense complir tots els requisits.

I ara estem en demandes judicials entre l’Ajuntament i l’empresa gestora de les instal·lacions.

L’Ajuntament reclama  a l’empresa que no han acabat les obres com consta en el contrat i l’empresa  que l’Ajuntament ha incomplit en el pagament anual.

El Consell Juridic Consultiu ha concedit a l’Ajuntament  que puga accedir al recinte el 28 d’este mes, però queda pendent la resolució judicial on segur que la sentencia fixarà una quantitat a pagar a l’empresa per la despesa en la construcció del immoble del centre.

Per voler “presumir” de tindre un centre esportiu al poble, ara  tindrem que pagar uns quants milions d’euros a l’empresa i estos es sumaran als diners que ja ens va costar la compra dels terrenys més la quantitat acordada al signar el contrat i per suposat l’adequació de les instal·lacions per a tornar a donar el servei d’este centre al poble.

Més deute per a l’Ajuntament i per tant a tots.