Part 1

1. ASSUMPTES A TRACTAR I DEBATRE.

1.1. Actes de sessions anteriors: [04.03.2014, 27.03.2014, 29.04.2014, 29.05.2014, 19.06.2014]

1.2. Conveni amb Ajuntament de Massanassa sobre piscina.

1.3. Convocatòria d’elecció de Defensor/a de la Ciutadania.

1.4. Festes Locals/2015: determinació

1.5. Ordenança municipal reguladora de la venda no sedentària.

Part 2

https://www.youtube.com/watch?v=qJ08sSoIUz0

1.6. Resolució de contracte de concessió d’obra pública de la piscina municipal: remissió a Consell Jurídic Consultiu.

1.7. Donar compte sentència número 216/2014 de 9 de juliol, del Jutjat de Contenciós número 8 de València: expropiació de terrenys d’Amparo Perpiñá Minguet i Ramon Perpiñá Minguet.

1.8. Projecte d’Homologació global modificativa del Pla General d’Ordenació Urbana de Benetússer a la LRAU.

Part 3

https://www.youtube.com/watch?v=EK99QzsxTKk

1.8. Projecte d’Homologació global modificativa del Pla General d’Ordenació Urbana de Benetússer a la LRAU.

1.9. Parada del Mercat Municipal fixe número 1: renúncia

1.10. Parada del Mercat Municipal fixe número 14: adjudicació

1.11. Parada del Mercat Municipal fixe número 19: renúncia

1.12. Sol·licitud d’autorització a la Conselleria de Cultura, Educació i Esport de la G.V per a la desafectació de l’antic col·legi públic Villar Palasí.

1.13. Reglament del Consell de Dones: aprovació

1.14. EU ~ Moció per a instar al  govern de l’Estat a convocar un referèndum d’acord amb allò establert a l’article 92 de la Constitució Espanyola.[Reg.Entrada 3425, de 04 de juny de 2014].

1.15. EU ~ Moció per a condemnar l’agressió del Govern d’Israel al poble palestí. [Reg.Entrada 4801, de 18 de juliol de 2014].

1.16. PP ~Moció sobre rebuig de les ingerències que des del Govern de la Generalitat de de Catalunya  es realitzen  contra  l’autonomia valenciana.[Reg.Entrada 4813, de 18 de juliol de 2014].

(gravació solament la lectura)

Moció del PP

moció PP contra injerències catalanistes 1

 

moció PP contra injerències catalanistes 2

moció PP contra injerències catalanistes 3

 

Resposta de Compromís per Benetússer a: “la moció del PP sobre rebuig de les ingerències que des del Govern de la Generalitat de Catalunya es realitzen contra l’autonomia valenciana presentada al ple de l’Ajuntament el dia 31 de juliol de 2014”.

Només cal pegar una ullada a la seua moció per veure del que vostès parlen. Comencen parlant de DRETS HISTÒRICS però amb unes referències que més que històrics queda clar que son “DRETS HISTÈRICS”.

Parlen de la CONSTITUCIÓ i de l’ESTATUT D’AUTONOMIA, però sembla només han llegit els articles que els interessa.

Esta moció és la prova evident de que vostès no tenen respostes al que tenen al seu davant, i per això presenten una autèntica CORTINA DE FUM.

És la prova evident de que tenen una OBSESSIO CATALANA i que ara, en estos moments, presenten esta moció és patètic, és un autèntic INSULT a la ciutadania.

A vostès, igual que a nosaltres ens han votat perquè defensem els interessos  dels valencians i les valencianes. I VOSTÈS PARLANT DE CATALANS

Vostès que la seua senyera és la CORRUPCIÓ  i la prova està en les bancades del partit popular, amb més de 100 càrrecs imputats, i alguns ja condemnats, però VOSTÈS PARLANT DE CATALANS.

Vostès que han enfonsat l’economia, amb més de 700.000 persones en l’atur, han enfonsant les caixes valencianes, vostès que han creat aquest escenari, ara de forma patètica i preocupant, no son conscients de que es pot sobreviure a un govern de dretes però no a un govern incompetent, i VOSTÈS PARLANT DE CATALANS.

S’obliden vostès en la seua moció de l’article de la Constitució que parla del dret a l’educació, de escoles promeses incomplides, de sostres caient, de línies en valencià que estan suprimint… però VOSTÈS PARLANT DE CATALANS.

S’obliden també de l’article de la Constitució i de l’Estatut que parla del dret a una vivenda digna, dels milers de persones que estan perdent la seua casa víctimes de les polítiques que han afavorit als bancs. Aquesta moció no solventa els problemes de les valencianes i valencians, i VOSTÈS PARLANT DE CATALANS.

S’obliden també de  l’article  3 de la Constitució, del dret a la utilització i us del valencià, quan ni tan sols presenten la moció en la nostra llengua, i han desfet una televisió pública i en valencià, també oblidant-se del contingut de l’article 20.3 de la Constitució… i VOSTÈS PARLANT DELS CATALANS.

Vostès estan oblidant-se en esta moció de la malversació dels cabdals públics, de demanar la dimissió dels càrrecs públics processats per corrupció. Eixa és la SENYA D’IDENTITAT DEL PARTIT POPULAR: LA CORRUPCIÓ. … però VOSTÈS PARLANT DELS CATALANS.

No contemplen millorar la transparència de govern, ni governs participatius i oberts a la ciutadania, vostès volen que la gent es preocupe de que ens furten la paella o l’orxata. No els fa vergonya… VOSTÈS PARLANT DELS CATALANS.

Per què  no parlen en la seua moció de l’article 31 de la Constitució i plantegen una fiscalitat progressiva que no ofegue a les persones i augmente les desigualtats? Vostès prefereixen PARLAR DELS CATALANS.

Per què no parlen del dret al treball? Parlem de polítiques actives d’ocupació d’un canvi de model productiu que és el que necessita el poble valencià.. Assegurem treballs ben remunerats i no salaris que estan empobrint cada vegada més la ciutadania… no…. VOSTÈS PARLANT DELS CATALANS.

Per què no parlen de l’article 39.4 de la Constitució que parla de la protecció de menors? El 28% de la població està en situació de pobresa i en els darrers mesos ha augmentat un 32% les persones que van a la casa de la caritat a menjar. Per què no parlen de que s’han negat a votar a favor de que  no es puga tallar la llum d’una vivenda d’una família en l’hivern quan hi ha un menor? Per què no parlen de que 500.000 persones son pobres i no tenen dret a una renda garantida? No…. VOSTÈS PARLANT DELS CATALANS

Tenen una autèntica OBSESSIÓ, i cal obsessionar-se en altres coses.

Per què  no parlen en la moció del sistema financer que estem patint? De la reivindicació del deute històric o del finançament injust al poble valencià?

S’han oblidat també de l’article 43 de la Constitució que garanteix la protecció a la salut. De la reversió de les privatitzacions, dels pagaments de pròtesi, copagaments de medicaments o centres de salut que van prometre o l’atenció sanitària a persones immigrants… VOSTÈS PARLANT DELS CATALANS.

Vostès tenen una OBSESSIÓ i la del poble valencià és una altra i és la que escolten dia a dia i ens avergonyís com a valencianes i valencians: i és el cas BARCENAS, NOOS, GÜRTEL…. i tants i tants que el que trobem és vergonyós que davant el que està patint el poble … VOSTÈS PARLANT DELS CATALANS.

Benetússer  31 de juliol de 2014

 

Reme Navarro i Alapont

Secretaria i portaveu local de Compromís