La novel·la gràfica com vehicle per a la integració, 7-02-2013

DUES HISTÒRIES AUTOBIOGRÀFIQUES SOBRE DISCAPACITAT I ADOPCIÓ

En el marc de les conferències-col•loqui que es vénen realitzant a l’Ateneu Esportiu Favara de Benetússer tots els dijous amb gran èxit de públic i diversitat de matèries, Compromís per Benetússer va organitzar el passat 7 de febrer a les 22:00 hores una vetlada dedicada a dues històries molt particulars contades a partir d’allò que millor saben fer els seus autors: dibuixar. Miguel Ángel i Cristina, a partir d’unes experiències vitals molt colpidores, han estat capaços de vehicular els sentiments i les emocions d’aquestes vivències a través de dues magnífiques novel•les gràfiques. UNA POSIBILIDAD ENTRE MIL, la història del procés de lluita i assimilació dels fills amb capacitat diferent, i LA MÁQUINA DE EFRÉN, la història d’una adopció, són el resultat d’una extraordinària professionalitat en l’ofici arredonida per la passió amb que han viscut la pròpia introspecció personal i de parella. Amb aquests ingredients, és impossible de no establir de seguida una complicitat amb els autors, el seu treball i les vides, la vida, que hi ha darrere d’aquests dos còmics que solament fan que recollir premis.
Compromís per Benetússer, organitzador de l’acte, va enregistrar l’emotiu acte i ara el penjem en la nostra pàgina web per si algú se’l va perdre o, simplement, tornar a reviure els sucosos comentaris dels nostres conferenciants.

Part 2

Part 3

Part 4

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *