CONSELL ECONÒMIC I SOCIAL BENETÚSSER (CES) 16-01-2013

En esta sessió plenaria del CES, abans de començar l’ordre del dia, la presidenta va proposar als membres presents si estaven d’acord en que l’Associació Benetússer Chip (comerciants) pogueren accedir com a membre actiu en sustitució de l’Associació de Comerciants, ja que esta no esta activa des de la creació de Benetússer Chip, esta proposta va ser aprovada per unanimitat dels membres presents del CES.

Tots els components del CES presents en esta sessió, aprovaren per unanimitat el text de la modificació dels Estatuts d’este òrgan consultiu de l’Ajuntament i que es sol·licitará l’inclusió en un punt de l’ordre del dia del proper ple de la Corporació Municipal l’aprovació dels Nous Estatuts del CES, ja que es el ple qui deu donar la seua aprovació.

Compromís per Benetússer dona el seu recolzament a esta modificació del Estatuts del CES, ja que d’esta forma es dona més facilitats per a accedir com a membre actiu d’este òrgan consultiu económic i social de l’Ajuntament a les Associacions, Entitats, Partits politics i Sindicats que estan registrades a l’Ajuntament.

1 Consell Econòmic i Social Benetússer 16-01-2013

Part 2

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *